Иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация

032 395989

032 676656

По време на най-големият индустриален панаир - 2012 Hannover Messe от 23 април. Като най-големия изложител от Тайван, както и на водещ световен доставчик, Delta Group, ще покажат на партньорите и клиентите си широка гама продукти и интегрирани системи за управление и автоматизация, както и продукти за енергийния сектор. Освен това Delta Group, наскоро бе класирана като Топ 20 световни марки на Тайван, водена от заместник-председател и главен изпълнителен директор Hai Yancey, също ще обяви своята нова кампания на марката "По-Умно. По-Зелено. Заедно." за партньори и клиенти, за да покажат решимостта си за развитието на европейската пазарен дял.

Delta Group участва в Hannover Messe в продължение на няколко последователни години, но това е първата година, когато ще покаже пълния спектър от продукти за широк спектър от промишлени приложения, демонстрирайки своите разширени възможности и технологии. Акценти тази година са индустриални мрежи, захранвания за средно напрежение, серво мотори, интерфейс човек-машина, програмируеми логически контролери, Hybrid Telecom система, EV зареждащи станции, малки вятърни турбини, както и мега-ватови конвертори за вятърни електроцентрали.

Стартиране на кампания: "По-Умно. По-Зелено. Заедно."

Delta ще обяви новата си "По-Умно. По-Зелено. Заедно." кампания на марката с партньори от цял свят в Хановер. Разработена след разглеждане на основните ценности на Delta в контекста на глобалните тенденции, новата кампания представлява стремежите на Delta и ангажимент към клиентите. Умни: да се ангажира в непрекъснати технологични нововъведения и да предоставим на нашите клиенти по-ефективни и надеждни интегрирани услуги. Зелени: За да се защити околната среда в полза на днешното и бъдещото поколение. Заедно: да си сътрудничим с нашите клиенти за ефективно и ефикасно решаване на проблеми.

"По-Умно. По-Зелено. Заедно." е повече от глобален слоган на марката на Delta Group, тя кристализира в основата на всички Делта продукти и услуги. С новата корпоративна идентичност и кампания, Delta носи на клиентите нов и уникален опит. По време на 5-дневно събитие, бе домакин на международна пресконференция.