Иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация

032 395989

032 676656

   Индустриална автоматизация Нашата компания Мехатроникс ЕООД като официален дистрибутор на Делта Електроникс се стреми да следва политиката на производителя към своите клиенти.

Компания Delta Electronics, Inc. е основана през 1971 година в Тайван. Декларираната мисия на компанията е обезпечяване на потребителите с напреднало и енергоефективно оборудване за подобряване на качеството на живота.

   Днес, DELTA – това е корпорация с годишен оборот с повече от 7 млрд. USD, имаща в началото на 2016 година: 31 завода, 33 научно-изследователски и инженерни центъра, 76 офиса за продажба, разположени в Тайван, Китай, Европа, Северна и Южна Америка, Корея, Индия, Таиланд и Япония.

   Една от дейностите на Delta e апаратура за индустриална автоматизация (IABU), обединени на принципа "Drives - Motion - Control".

   Централният офис на Delta IABU се намира в  Тайван (град Taoyuan). Завод и развойни центрове в градовете Taoyuan (Тайван), Tainan (Тайван) и Wujiang (Китай). Броят на заетите лица е 1845, включително 229 инженери-разработчици

    Подразделението IABU започва да функционира през 1995 г. с излизането на инвертори за асинхронни двигатели. Днес подразделение за индустриална автоматизация разработва и произвежда широка гама от продукти за автоматизация на производствените процеси: инвертори, серво управления, операторски панели, програмируеми контролери, температурни контролери, броячи, таймери, интерфейсни конвертори и др.

   Този списък постоянно се допълва с нови елементи и позволява на OEM / ODM потребители и крайни потребители ефективно решаване на почти всеки проблем на автоматизация и спестяване на енергия. Подразделението IABU осигурява техническа поддръжка и маркетинг в световен мащаб чрез своите офиси и дистрибутори.

 Стремим се да посрещаме нуждите на нашите клиенти и да спазваме ценостите на нашите партньори. Доставяме продуктите на Делта съобразно приложението на клента. Също така подържаме на склад и доставяме съпътстващи продукти: бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др. При желание от страна на клиента можем да направим целия проект: проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на Вашите машини.

Допълнително можете да се запознаете с продукцията на Делта Електроникс на официалния сайт: www.deltaww.com

Също така за улеснение на нашите клиенти сме пуснали в действие нашия електронен магазин: http://avtomatizacia.eu/ тук можете да видите продуктите, които предлагаме. За отстъпки се свържете с нас или направете регистрация на сайта.